Activitati

1. Conferinta de lansare a proiectului (Bucuresti)

2. Crearea unui Centru de Coordonare pentru formare si managementul calitatii in invatamatul preuniversitar cu sediul la FSLI (Centru de Coordonare FMCIP) si a 8 Centre regionale REGIOEDU in Iasi, Slobozia, Constanta, Arad, Baia Mare, Targu Mures, Craiova si Bucuresti.

3. Realizarea unei relele on-line de formare si infornare a cadrelor didactice QualityNET - va avea rolul de a disemina informatia referitoare la formari si la activitatea Centrelor REGIOEDU si de a intari parteneriatele intre organizatiile afiliate solicitantului si partenerii europeni.

4. Realizarea unei pagini web si a unui newsletter

5. Formarea resurselor umane din invatamantul preuniversitar

  1. Curs de formare pentru formatori
  2. Curs de specializare a formatorilor in asigurarea si managementul calitatii in invatamant
  3. 32 de cursuri pentru 800 de cadre didactice care vor dobandi competente in asigurarea calitatii in invatamant (diploma autorizata CNFPA)

6. Seminar de schimb de bune practici cu tema: “Impreuna pentru calitate si performanta in sistemul educational romanesc”

7. Elaborarea unui “Ghid de bune practici pentru asigurarea calitatii in învatamant”

8. Seminar realizat cu sprijinul ARACIP, in Bucuresti cu tema ”Parteneriat pentru calitate în educatie”

9. Seminar cu tema: “Scrierea si managementul proiectelor finantate din FSE”

10. Distribuirea instrumentelor utilizate in cadrul programului de formare – Manualul formatorului, Manualul cursantului si a Ghidului de bune practici.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro